Over ons

Black Mosquito is een moderne tattoo- en piercingshop die in 2000 voor het eerst de deuren opende. Wij werken volgens de nieuwste normen en zijn dus ook goedgekeurd door de GGD. Ook zijn wij aangesloten bij de vereniging van lichaamskunstenaars. Een van onze specialiteiten is het camoufleren van littekens(brand/operatie/ongeval).

Ons assortiment TATTOO voorbeelden is zeer uitgebreid maar daarnaast zijn er ook heel veel eigen tekeningen en zijn wij bereid om samen met u een eigen ontwerp uit te werken. U heeft dan een originele maar vooral persoonlijke tattoo. Er is een mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken wanneer u meer privacy wilt.

Op het gebied van PIERCINGS is, alles wat verantwoord is, mogelijk. In onze shop is er altijd een grote voorraad sieraden aanwezig. Ook de dermal ankers zijn bij ons gewoon op voorraad. Voor intieme piercings is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze vrouwelijke piercers.

Naast het tatoeëren en piercen doen wij ook LASERBEHANDELINGEN. Dit doen wij met onze YAG laser, het allernieuwste op het gebied van laseren van tattoos. Wij laseren totale tattoos weg, maar ook gedeeltes voor cover-up werk zonder al te veel donkere stukken.